Teambuilding er et fælles projekt

0
690
os i teambuilding

Vi specialiserer os i teambuilding til små grupper – giver sjove og unikke aktiviteter, der er specielt designet og optimeret til små grupper eller hold. Disse giver en venligere og mere intim måde at bringe individer tættere sammen på en underholdende og ikke-konfronterende måde. Vi glæder os altid over muligheden for at arbejde med små grupper og har i mere end 20 år udviklet en lang række omkostningseffektive teambyggeriaktiviteter og spil, der er ideel til grupper med så få som fem medlemmer.

Kontakt os for mere information, og vi er glade for at dele med dig masser af teambyggede ideer, der fungerer perfekt med små grupper. Du kan kontakte os via telefon, kontaktformular eller email. Fuld kontaktoplysninger findes på vores Kontakt os side. Vi kan give et uforpligtende tilbud for enhver aktivitet inden for en time. Få et tilbud nu!

Vi erkender, at de fleste begivenhedsvirksomheder fokuserer på højere omkostninger teambuilding er til store hold, da de generelt involverer større budgetter. Det er dog ikke tilfældet, at alle traditionelle teambuildings muligheder kræver et betydeligt antal mennesker til stede.

Teambuilding er noget der gavner alle

Vi er glade for at give aktiviteter og spil til at fremme teambuilding i små hold, med så få som fem deltagere. Vi mener, at sammenlignet med et stort team, arbejder det med et mindre antal individer ofte en meget bedre mulighed for at opnå en skiftændring i teamets effektivitet og interaktion.

Mindre grupper kan blive sammenhængende hurtigere, og alle har et synspunkt fra alle andre deltagere.

Så meget som vi elsker at levere store arrangementer, med hundredvis, hvis ikke tusindvis af deltagere, er det virkelig specielt, når en lille gruppe mennesker låses sammen for at opnå det, der står foran dem.

De største fordele ved teambuilding for små grupper er at vide, at hvert holdmedlem spiller en afgørende rolle i gruppens succes som helhed og den særlige følelse af at være forbundet.

Vores facilitatorer er absolut lidenskabelige over hvad specialitet de udmærker sig i og er dygtige til at få mest ud af en lille gruppe. Generelt kan færre mennesker bruge mere tid på at undervise eller instruere individer. Det betyder, at hver deltager ikke blot får en dybere forståelse af opgaven ved hånden, men også mere af den faktiske oplevelse.

Fra arrangementer og logistiske perspektiver kunne teambuilding for små grupper ikke være mere omkostningseffektive eller lettere. Med grupper under 30 kræver vi ikke store PA’er eller mikrofoner at blive hørt, og pladsbehovene er meget beskedne.

Teambuilding er til at finde ud af

Det kan være fordelagtigt at have et andet rum at flytte ind til holdbyggesessionen fra dit vigtigste mødelokale, da vi i hemmelighed kan oprette og forberede, holde aktiviteten en komplet overraskelse frem til sidste øjeblik! Dette er imidlertid ikke afgørende, og det er nogle gange ikke muligt, så vi har udviklet formater til øjeblikkeligt at bringe aktiviteten til dig i dit ene mødelokale.

Selvom du vælger en af ​​vores ydeevnebaserede aktiviteter, der producerer lyd, som trommesætninger, er lydniveauet med små grupper ofte et problem med omgivende møder eller konferencer.

EFTERLAD ET SVAR