Tæpper kan have gavn hvis de er vægtede

0
1082
tæppe-designs

Mens du går om dit travle liv, vokser stress, karriere, uddannelse, familie, venner og hobbyer, stress over tid og kan bidrage til en ubehagelig eller ubehagelig stemning. De fleste mennesker bliver korthærdede, når de ikke har haft nok søvn, beskæftiger sig med problemer på arbejde eller hjemme, og har ikke taget sig af sig selv korrekt. Uanset hvor mange problemer og stressorer du har, kan du forbedre dit humør 100% naturligt med et vægtet tæppe voksen størrelse.

Hvad er et vægtet tæppe?

Selv om navnet synes indlysende, er der flere typer vægtede tæppe-designs til rådighed i butikkerne og på websteder som Amazon. Vægtede tæppe materialer spænder fra bomuld til syntetiske stoffer, fleece, til stivere stoffer som twill. De omfatter sædvanligvis blød quilt batting for at gøre dem mere komfortable. Elementerne inde i, der giver dem den vigtige vægt, indbefatter normalt enten plastik eller glasperler. Dette er alle syet sammen sikkert og ofte dækket med en zip-up dyne for at lette vasken.

Disse tæpper har eksisteret i meget lang tid, men mest anvendt i terapeutiske indstillinger indtil nu. Nu er alle ved at realisere de gode ting, der sker, når de bruger en af ​​disse tunge dækker, mens de sover, ser tv eller endda studerer eller gør arbejde derhjemme.

Tæpper i Randers har også gavnlige effekter

Hvordan forbedrer et vægtet tæppe dit humør?

Intet simpelt tæppe kan slippe af med en vred boss, hånende børn eller økonomiske problemer. Du behøver ikke at gemme sig under tæppet og håber ingen kan finde dig at tilføje mere stress og problemer med din plade. I stedet kan den enkle handling med at bruge dette tæppe regelmæssigt forbedre dit humør.Meget som en dybvævsmassage beroliger dig og kan fremme afslapning, sidder eller lægger under et af disse tunge tæpper øger også dit humør. Hemmeligheden er i din krops evne til at forbedre, hvordan du føler dig gennem et naturligt hormon og hjerne kemisk respons.

De to føler gode kemikalier frigivet af din hjerne kaldes serotonin og endorfiner. Den første hjælper med at slappe af og hæve dit humør. Den anden er ofte forbundet med typen af ​​høj følelse, såsom en løberens høje, som du måske får, når du udøver eller engagerer i behagelige aktiviteter.

Tæpper der er tunge kan hjælpe på din søvn

Hvad har dette at gøre med typen af ​​Amazon-vægtet tæppe, du kan købe online eller i en lokal butik? Forskning har vist, at den passende vægt fordelt på tværs af din krop udløser frigivelsen af ​​både serotonin og endorfiner. Disse hjernekemikalier arbejder sammen for at forbedre dit humør. Det bedste er, at du føler dig bedre begge, mens tæppet er på dig og i et stykke tid bagefter.

Hvem vil ikke sige farvel til de slags negative følelser, du får, når problemer opstår i dit liv? Hvem ville ikke genere at prøve noget så enkelt som et tæppe, hvis de vil føle sig bedre hver dag?

 

EFTERLAD ET SVAR