Polterabend er gode at vælge sammen med dine venner

0
1019
Den typiske polterabend

Bachelorpartiet begyndte som en herrefest: en civiliseret aften i salen, der drikker, ryger og roser til brudens helbred. Boy, har tingene ændret sig. Mens de fleste af dagens bachelorpartier har dræbt den civiliserede bit til fordel for en raunchy natt på byen, har listen over deltagere forblevet det samme. Den bedste mand kaster shindig og inviterer venner og slægtninge til brudgommen, som regel kun mandlige. De eneste forbehold: Listen bør ikke indeholde 100 af brudgomens nærmeste venner, og det skal heller ikke omfatte folk, der ikke kommer sammen.

Vælg lokationen

Polterabend kan finde sted næsten hvor som helst. Den typiske polterabend involverer normalt en kombination af følgende: sprit, strippere, gambling (måske ikke i den rækkefølge). Men tendensen i disse dage er mod gammeldags guyness – en weekend brugt limning i skoven, for eksempel. Andre planlægger adrenalin-eventyr som rafting, skydiving eller klatring. Tamer polterabend kan indebære en weekend i Atlantic City gambling, en runde golf og en dejlig bøf middag eller en fancy nat på en cigar bar. Selvfølgelig omfatter weekendrejser rejse og beslægtede udgifter. Hvis tiden er af essensen, eller alle involverede parter er på et budget, så er en lokal bar, et hotelværelse eller den bedste mand lejlighed fint bachelor party lokaliteter.

Polterabend er en festlig dag for dig og dine venner

Hvis du synes natten før brylluppet er det perfekte tidspunkt for en bachelor bash, så tænk igen. Det sidste, som nervøs brudgom har brug for på den store dag, er en tømmermand. Plus en stor nat på byen før gangen ned ad gangen vil sikkert stresse bruden ud (som skal undgås). Du bør planlægge hovedbegivenheden op til en måned før brylluppet og i det mindste planlægge det en uge i forvejen, helst i weekenden. Nogle mennesker ude af byen vil ikke være i stand til at deltage, men hvis de ønsker at dukke op, kan de bruge forhåndsmeddelelsen til at lave planer. Sørg for at sende invitationer eller ringe inviterede mindst tre uger før festen. På den måde kan du undgå at planlægge konflikter.

Tænk over det

Som bedste mand er du ansvarlig for brudgommen, og bachelorpartiet handler om brudgommen. Så undgå eventuelle uheld og brug dit hoved.

Sørg for, at folk ikke kører hjem fuld: Lej en limo eller bilservice til natten, har en udpeget fører, eller sørg for at alle tager et førerhus hjem. Medbring nok penge til at få alle hjem sikkert.

Find ud af hvad du vil med din polterabend

Vær snigrende, hvis du vil: Kom sammen med de andre groomsmen og kom med en genial plan for at overraske brudgommen.

Vær opmærksom på brudgommen. Nogle mennesker elsker at ydmyge og retfærdige brudgommen på bachelorpartiet; for eksempel får de ham beruset, tager inkriminerende billeder af ham, eller barberer hele sit brysthår. Uanset om du bliver involveret i disse antics, er det helt op til dig, men når brudgommen siger “Stop” betyder det at stoppe.

Split omkostninger lige mellem alle deltager i festen (undtagen brudgommen).

Vær kreativ – en aften af ​​karrusing kan virke som en god idé, men en weekend med white-water rafting kan være mere mindeværdigt i det lange løb.

Glem ikke kameraet.

EFTERLAD ET SVAR