Hvilken altan vil du have?

0
798
altaner bør udformes

En integreret del af en bygningsfasade, altaner bør udformes og specificeres i de tidlige faser af et projekt for at sikre en fremragende æstetisk appel og undgå potentielt dyre problemer længere nede. Det er råd fra Nick Haughton, Marketing Manager hos Sapphire Balustrades, der tilbyder denne trinvise vejledning til at hjælpe med at angive altaner.

Udover at give yderligere gulvplads kan altaner tilføje “wow-faktor” til en boligudvikling og bidrage til at øge salget til appel, især hvis balkonen byder på udsigt over en park, vand eller slående by horisont. Uanset om det er Juliet (Juliette) eller en walk-on-struktur, er en balkon et centralt designelement i en bygnings ydre arkitektur og kan derfor konstrueres og fremstilles som supplement til udviklingen og materialerne i facaden, herunder gøre farve eller beklædning paneler.

Valget af balkonsystem er afgørende for at opnå den ønskede æstetiske og funktionelle specifikation. Men samtidig med at du får det rette udseende er det helt klart, at valg af balkonetype til et bestemt projekt også kan påvirkes af faktorer som planlægning, plads eller budgetbegrænsninger. Lad os se nærmere på hovedtyperne af balkonen og nogle af de vigtigste design og tekniske overvejelser, fra supportstrukturen og forbindelsesdetaljer til kold brodannelse.

For det første, Juliet Balkon, som i det væsentlige er en balustrade rundt om et vindue eller døråbning, men stadig en effektiv måde at bringe en åben, udendørs føler til et indendørs rum, når en udragende balkon ikke er praktisk. At specificere Juliette altaner er kun ikke særlig almindelig, da de i hovedsagen er angivet sammen med cantilever-altaner.

Der er mange grunde til at få lavet en altan

Derefter er den integrerede balkon, som navnet antyder, en del af den strukturelle facade, snarere end at blive boltet på den. Grundlæggende udgør bygningens betonramme en fremspringende platform. Sådanne anvendelser anvendes ofte på tagterrasser, hvor f.eks. Penthouse er sat tilbage fra resten af ​​bygningskanten.

Hvor en balkon skal stikke ud fra bygningen ved hjælp af en metalbalkramme, er den største designudfordring måske den støttestruktur. Balkondæk kan være selvbærende, hvorved ben eller kolonner tager vægten af ​​balkonen, eller mere almindeligt balkonen er boltet på bygningen, hvilket skaber et cantilever dæk. Med sidstnævnte mulighed understøttes balkonen på en eller anden måde af den eksisterende bygningsstruktur, og der er ingen synlige understøtter bortset fra fastgørelsen til bygningen. Det er overflødigt at sige, at denne type balkon vil pålægge større fastgørelsesbelastninger på bygningsrammen. Det er derfor vigtigt at aftale balkondesign og fastsættelse af krav på et tidligt stadium af projektet for at imødekomme dette. Termisk ledningsevne bør være en anden overvejelse, når der specificeres fastgørelser til en cantilever balkon; om der anvendes et stålrammesystem eller indstøbningsfastgørelser (for eksempel Schoeck Brackets) i en betonramme.

Se hvilke altaner vi kan tilbyde

Balkonforbindelsespunkterne kan forårsage en kold bro fra den kolde balkon til den varme inde, så en termisk afbrydelse skal specificeres for at reducere risikoen for kondensdannelse ved koldt punkter inde i bygningen.

Som en del af et igangværende udviklingsprogram har Sapphire udforsket nye måder at løse nogle af de tekniske designproblemer i forbindelse med add-on-altaner. Disse omfatter innovative stik til hurtigere og enklere montering på facader og offsite fremstilling af komplette altaner, der leveres til stedet, der er klar til at blive fastgjort til facaden, hvilket sparer betydelig tid på stedet og omkostninger ved ekstern adgangsstilling. Vi har også tilføjet et Ultra-Slim stålindrammet system til vores bolt-on balkon rækkevidde, som gør det muligt meget slanke balkon profiler som balustrade fastgørelse og balkon ramme er integreret i en.

Dette bringer os til emnet af balustrader, fordi hver balkon skal være lukket for at være sikker og beskytte mod potentielle ulykker. Udover at sikre sikkerheden hos dem, der bruger balkonen, spiller balustrader en vigtig æstetisk rolle. Glas anvendes i vid udstrækning til balustrader, da det giver den perfekte balance mellem lys, synlighed og sikkerhed, samtidig med at den er meget lav vedligeholdelse. Et bredt udvalg af glas tykkelser og typer er til rådighed til at specificere, herunder tonet og selvrensende. Måske er det overraskende, at glasfeltpaneler til balkonbalustrader ofte er en mere omkostningseffektiv løsning end f.eks. Mesh eller lodrette stænger, f.eks. Med en højere opfattet værdi, hvilket er afgørende for at maksimere en ejendomsudviklingens investeringsafkast. Og fra vores erfaring med safir kan buet glas bruges til en fantastisk effekt omkring større altaner eller tagterrasser.

EFTERLAD ET SVAR