Hvad lærte jeg om stående sadelstole?

0
914
sadelstole

Mens jeg bruger så meget tid på at teste alle disse produkter, har jeg lært meget. Med så mange forskellige sadelstole, der pludselig var tilgængelige på vores kontor, ønskede alle at prøve dem af. Dette tillod mig at få en række forskellige meninger på mange sadelstole. Her er mine største takeaways fra min tid med stående sadelstole.

Overgangsperioden kan være hård

At blive akklimatiseret med en sadelstole var noget, som næsten alle på kontoret havde en hård tid med. Det er sådan en anden stil at sidde fra, hvad de fleste mennesker er vant til at det kan være både ubehageligt og akavet. Muskler bruges forskelligt, hvilket kan forårsage ømhed simpelthen fordi din krop ikke er vant til den nye holdning. Siddende på forsiden af ​​sædet er også noget, der tager sig vant til. Jeg oplevede følelsesløshed inden for de første 20-30 minutter, da jeg først begyndte at bruge dem i en bøjede stilling. Jeg bemærkede også nogle oprindelige ømheder i mine skind og solens fødder. Efter et par uger blev den oprindelige ømhed falmet væk, da jeg mere og mere var vant til den nye stil.

Hvad er godt ved sadelstole?

Selv efter at have vænnet sig til en sadelstole, tror jeg ikke, de er en god erstatning for din normale kontorstol. To timer handler om det maksimale, at jeg kan sidde i nogen af ​​dem ad gangen. Min læn begynder normalt at blive følelsesløs, og jeg begynder at savne min normale ergonomiske kontorstol. Det er svært at holde god kropsholdning i så lang tid uden armlæn eller ryglæn der kan hjælpe dig. Jeg ville finde mig selv bøjende som var et tegn til at skifte det op. Det gode er, at alle produkterne på denne liste er nemme at bevæge sig og kan gemmes væk uden at optage meget plads. Dette gør det nemmere at få en anden stol, så du kan indarbejde lidt mere bevægelse i din arbejdsdag. Jeg kan også se dem være en god mulighed for mødelokaler, computerlaboratorier eller samarbejdsområder.

Det føles godt at være aktiv

Blanding i stående sadelstole i hele min arbejdsdag har været til gavn for mig. Det kan bidrage til at bryde dagen op, når du udfører monotone opgaver. Siddepladsen giver dig mulighed for at være aktiv, mens du arbejder. Sadelstolens karakter har også gjort mig mere villig til at stå af min stol og gå rundt for at udføre opgaver, som jeg ellers ville have sat til en senere tid i min normale stol. Jeg er ikke sikker på, hvorfor det er sådan. Måske føles det ikke løst i min stol med ryg og arme. Eller måske er det fordi jeg allerede er halvvejs til at stå i alligevel. Jeg er ikke sikker, men jeg er meget mere omkring på kontoret, når jeg bruger en sadelstole. Samlet set får de mig til at føle, at jeg har mere energi og hjælper med at holde mig mere opmærksom, hvis jeg begynder at føle mig træt. Jeg bemærker også, hvor meget bedre de får min ryg til at føle. 135 ° vinklen hjælper med at strække min nedre ryg og bevægelsen hjælper med at holde andre områder.

Afslapning i foden hjælper meget når man bruger sadelstole

Jeg fandt min fodstøtte til et fantastisk kompliment til næsten alle produkter på denne liste. Ben vinklen, som mange stående sadelstole producerer, lægger meget mere vægt på dine fødder end en normal siddestilling. Da mine fødder var fladt på jorden, kunne jeg mærke vægten, der skubbede mine fods såler frem, og det føltes som om jeg holdt mig fra at glide af sadelstolen. Jeg brugte fronten af ​​mine fødder til at støtte størstedelen af ​​vægten i denne position. Tilføjelse af en fodstøtte tillod mig at sætte mine fødder mere på linje med mine ben, så vægten blev fordelt i en lige linje ned til mine hæle. Dette var en meget mere behagelig position og tillod mig at bruge stående sadelstole i længere perioder.

Efter at have brugt alle produkterne over en længere periode besluttede vi at der var seks kategorier, der bedst repræsenterer de karakteristika, der er vigtigst på en sadelstole. Mens der er helt sikkert en række andre ting at overveje, når vi køber en sadelstole, følte vi, at dette var et velafrundet sæt faktorer for at give et godt ranking system. Hver kategori vægtes ens i beregningen af ​​den samlede score. Nedenfor er en kort beskrivelse af hver kategori, der bruges til at rangere disse sidesadelstole.

EFTERLAD ET SVAR