gode priser og billig udlejning

0
957
lej en varevogn pris

Når du planlægger og afhenter din varevogn, er det meget vigtigt, at du sørger for, at alt foregår på forhånd. Hvert firma vil have lidt forskellige betingelser og regler, så det er vigtigt, at du er opmærksom på alle ting, når du bestiller. Læs vores tip til at hjælpe dig på vej.

1. Planlæg, planlæg, planlægge

Før du selv begynder at få billige lejepriser, vurder hvor meget du skal flytte rundt på varevogn og hvor meget det kan veje. Det er vigtigt, at du får det rigtigt, da du kan overbetale lejepriser til en varevogn, der er alt for stor til dine behov eller ender med noget, der er alt for lille, og det vil betyde, at du skal foretage mange ture.

Varevognes varierer i størrelse fra en lille varevogn til en Luton varevogn samt pick ups eller tippers. Hvis du flytter tunge genstande, kan en varevogn med en baglæns lift være bedre til at hjælpe dig med lastning og losning.

Når du sammenligner varevogne udlejning priser, skal du sikre dig, hvad der er inkluderet og hvad der er udelukket. Forsikringen kan variere dramatisk, så tjek hvad du er dækket af med hver leverandør, og antager ikke, at et billigt udlejningsbidrag indeholder alle de elementer, du har brug for.

Sammenlign ligesom med lignende og altid gå til ubegrænsede kilometer tilbud hvor du kan. Sørg for at du læser de fulde betingelser før du bestiller din reservation, og du betaler altid med kreditkort, hvis transaktionen overstiger 100 GBP i værdi, hvis din udlejningsleverandør skal være ude af drift.

3. Kontroller dokumenterne

Når du går for at afhente din lejevogn, skal du kontrollere hele dokumentationen omhyggeligt. Pas på eventuelle ekstrafunktioner, som du sælger, og kun acceptere, hvad du faktisk har brug for.

4. Hvad skal du tage med

Tag dit kørekort med dig – dette skal være både din foto- og papirlicens. Du skal også have et kreditkort til dit overskydende depositum, og de fleste virksomheder beder også om en aktuel faktura for at vise din hjemmeadresse.

Før du kører væk, skal du kontrollere køretøjet inde og ude for eventuelle skader, da dette skal beskrives efter aftale. Sørg også for, at varevognens kilometertal er korrekt, og kontroller brændstofniveauet. Sørg for, at du ved, hvad du skal gøre, hvis varevognen bryder ned, eller du har en ulykke. Det sidste du vil være bekymret for, er at finde nødnummeret, der skal ringes.

6. At køre en varebil er anderledes

Hvis du ikke er bekendt med førervogne, skal du være opmærksom på dimensionerne på den aktuelle varevogn, du har ansat. Det kan være langt højere eller bredere end det du er vant til, så tag nogle grundlæggende forholdsregler for at undgå at ramme lave broer eller skrabe siderne i smalle huller. Parkering en varevogn kan også være sværere end du er vant til, så vær opmærksom, når du forlader køretøjet hvor som helst. Du skal også give plads til at aflæse og indlæse mellem dig og andre køretøjer.

Når du slipper vanen, skal du sørge for at returnere køretøjet i samme tilstand som du har samlet det i. Dette inkluderer også at du returnerer det med samme brændstofniveau som ved opsamlingen. Hvis du slipper fra lejebilen uden for timer, skal du kontrollere, hvor du skal forlade tasterne. Undgå at tabe det sent, da dette kan medføre ekstra omkostninger. Så der er gode grunde til at lej en varevogn pris.

8. Og endelig

Tjek din kreditkortopgørelse for at sikre, at der ikke er blevet opkrævet yderligere gebyrer for din udlejning. Hvis der er uoverensstemmelser, så tag det op med din varebil.

EFTERLAD ET SVAR