Fragtfirmaer af høj kvalitet

0
943
egent fragtfirma

Indien er heldig at have bos indicus ko race, hvis mælk anses for at være den bedste blandt køer. Bos Indicus mælk er i stor efterspørgsel i USA og tilsvarende i mange andre lande. Du kan prøve lykken i mejerisektoren ved at eksportere emballeret mælk til disse lande. Man kan tilføje andre mejeriprodukter som ost, ostemasse og ghee i din liste over mejeriprodukter. Disse mejeriprodukter fra bos indicus race ko sælges til fire gange den mængde produkter fra lokale køer, der findes i disse lande. Dette kan være sektor, hvor du kan få enorme afkast.

Homeopati og homøopatiske lægemidler har oplevet stor vækst, da ulempen og bivirkningerne af allopatiske lægemidler er blevet fundet. Der er mange lande, der udforsker homøopati og er meget forbrugende homøopatiske lægemidler. Homøopatiske lægemidler har ikke kun næsten nogen bivirkninger, men de er også ret billige sammenlignet med allopatiske lægemidler. I 2014 blev det rapporteret, at eksporten af ​​homøopatiske lægemidler er steget i Indien og fortsætter med at vokse. Man kan udforske dette felt og opsætte også sit egent fragtfirma ved at eksportere homøopatiske lægemidler, der tjener store afkast.

Et fragtfirma skal være det bedste

6. Smykker og ædelsten

Indisk traditionel kultur har længe været fakkelbæreren af ​​smykker og ædelsten. Der har været et stort marked, og Indien er bestemt den førende forbruger af juvelprodukter, ædle metaller som guld og ædelsten. Også verden har fulgt den samme tendens, og mange lande har vist interesse for indiske smykker og ædelstensmarkeder. Man kan opsætte sin forretning med at eksportere disse smykker og ædelsten. Der er også en god efterspørgsel på lokale håndlavede smykker, der måske ikke er meget dyre, men det er meget attraktivt. Disse smykker har enorme afkastmarginer.

Læder som sædvanlig har altid været i stor efterspørgsel rundt om i verden. Lædertaske, læder sko, læder frakke vil aldrig gå ud af mode. Indien producerer også stort læder, som ofte eksporteres til en god pris. Du kan også prøve din hånd i læderfragtfirma. For at udmærke profitten kan man sælge læderprodukter eller semi-behandlet læder, der bruges direkte til fremstilling af produkter. Lædervarer er blevet eksporteret til hele verden fra Indien i store mængder. Indiens eksporterende markeder er primært USA, Storbritannien og Tyskland, hvor Indien har eksporteret omkring 36% af dets samlede eksport til verden.

Hvad koster det at fragt forskellige ting

8. Keramik

Keramik er ikke-metallisk og uorganiske materialer, der hovedsagelig er fremstillet af kulstof eller silicium, bruges til at lave keramik, bestik, knogle Kina, plader, glas, fliser, mursten, sanitetsartikler mv. Keramik er længe blevet eksporteret fra Indien. Der er en stor industri involveret i fremstilling af keramiske produkter i Indien. Indiens keramiske industri udgør Rs 27000 crores, mens eksporten i 2016 blev målt til 2000 crores. Der er en 30% stigning i eksporten i de sidste par år og forventes at vokse yderligere. Man kan nemt eksportere disse varer ved at registrere sig til keramikrådet i Indien og ved at indhente de nødvendige eksportdokumenter.

EFTERLAD ET SVAR