Er der nogen sikkerhed ved postkasse

0
1312
Postkasse

Bekymre dig ikke, du er kommet til det rigtige sted. Vi er selvfølgelig ret sikre på, at vores postkasser er det bedste du kan købe, men du behøver ikke tage vores ord for det. Vi begynder med nogle få faktorer, der adskiller postboks sikkerhedslåsende Postkasse r fra andre underordnede eller kopi vare postkasser på markedet, så vi kommer ned til detaljerne om, hvilken sikkerhedslåsende postkasser der ville være det bedste valg, der passer til dine individuelle behov. Den første ting du bør overveje, når du køber en ny postkasse, er sikkerhed.

Post tyveri, identitetstyveri, stjålet post, hvordan kan man beskytte sin mail, hvordan man beskytter din identitet,

At stjæle ubeskyttet mail er den nemmeste måde for en tyv at få fat i din identitet.

stjålet post er en førende årsag til identitetstyveri, den hurtigst voksende kriminalitet i nationen, og identitetstyve kontrollerer regelmæssigt ulåste postkasser for at stjæle bank- eller forsyningsregninger og fisker efter andre værdifulde personlige oplysninger. Desværre kan de fleste postkasser på markedet let fiskes med hånden eller simpelthen primes med en skruetrækker i løbet af få sekunder. din første forsvarslinje for at mindske risikoen for, at din identitet bliver stjålet. Er med denne type posttyveri er ved at købe en låsepostkasse. Heldigvis er alle vores mailboss-låsende sikkerhedspostkasser specielt konstrueret til at tilbyde det højeste sikkerhedsniveau, samtidig med at den lavest mulige pris opretholdes.

Hvordan virker låsen i postkassen?

Sikre låsepostkasser er hver især individuelt designet til at forhindre skade, der afholder tyve for håndfiskeri og vigtigst af alt: Beskytter dine leverancer. Selvom der ikke er nogen måde at gøre en postkasse 100% tyverisikret, mens de resterende USPS godkendes, bliver vores sikre postkasser meget tætte og hjælper med at holde din mail sikker på en unik måde. Først og fremmest er leverancer øjeblikkeligt fanget via et af vores patenterede postspor eller bakker, som næsten ikke er muligt at fiske med en hånd. Når din levering er trygt inde i vores sikre kasse, beskytter vores låsekasser din mail, mens den er afskærmet af vandaløst elektrogalvaniseret stål. Din mail kan kun fås ved hjælp af en af ​​vores laserskæretaster via vores sikre patenterede adgangsdør. Alle disse sikkerhedsfunktioner kombinerer for at danne en slags mailbunker omkring dine følsomme oplysninger og forhindre enhver almindelig kriminel til at gøre et hurtigt sted for dit gode navn.

At købe en ny postkasse behøver ikke at være en regelmæssig begivenhed. Du vil gerne sikre dig, at du beskytter din investering og dine leverancer med en postkasse, der vil afprøve tid og forskellige vejrforhold. En postkasse, der ruster let, vil have svag strukturel stabilitet og vil i sidste ende føre til ødelæggelsen af ​​din mail.

Vejrforhold og postkasse

Når det kommer til vejrbeskyttelse, går postboksens lås langt ud over det sædvandelige. Alle vores sikre postkasser er fremstillet af koldvalset elektrogalvaniseret stål. Nu kan det lyde som en masse teknisk sniksnak, men det er faktisk en temmelig god sikkerhed, når det kommer til både levetid og beskyttelse af din mail.

For det første komprimerer vi rumtemperatur gennem en række metalruller, som ligner udrulning af kagedej i en proces, der styrker atomer sammen i en strammere binding. Koldvalsning af stålet på denne måde gør dens belastning hærdet styrke så meget som 20 procent stærkere end tilsvarende bredde stål! Derefter nedsættes stålpladerne i et vandigt zink / saltvandbad og galvaniseres med zink, der beskytter alle vores materialer mod korrosion. Endelig, efter at vores kasser er blevet fuldstændigt svejset sammen, er alle vores låsende sikkerhedspostkasser blevet vejrbestandige pulvercoating. Som en ekstra bonus hjælper denne brug af koldvalset elektrogalvaniseret stål ikke kun med at gøre vores postkasser vejrbestandigt, men stålets ekstra tykkelse og styrke gør Mail Boss-postkasser både baseballbat-bevis og vandalbestandige.

EFTERLAD ET SVAR